Persbericht Polderfair

De Polderfair 2019: presentatie en inspiratiemiddag in de Goese Polder

Op zaterdag 26 januari 2019 organiseren bewoners uit de Goese Polder, ondersteund door SMWO-Welzijn Goes, voor de 7ekeer de Polderfair.

Tijdens deze presentatie en inspiratiemiddag kunt u kennismaken met diverse bewonersinitiatieven en organisaties uit de Goese Polder. Er zijn diverse activiteiten voor jong en oud. 

Kinderen kunnen gratis meedoen met de knutselactiviteiten en ze mogen op de foto met de politiemotor. Speciaal voor kinderen is er een workshop: “Leren Vloggen”. Volwassenen kunnen hun dansmoves laten zien bij de dans demonstraties en workshops. Uiteraard is ook dit jaar weer de Kledingbeurs aanwezig. Nieuw dit jaar is de “Weerbaarheidstraining Rots & Water” waar jong en oud gezamenlijk aan mee kunnen doen. Loop ook binnen bij de presentatie van het Vrijwilligerspunt of doe mee aan de gesprekstafel met Goes in Dialoog. 

Verder is er een informatiemarkt en verkoop waar verschillende bewonersinitiatieven en organisaties laten zien wat ze doen in de wijk. Zo zijn er diverse creatieve initiatieven en sociale initiatieven aanwezig zoals Inloophuis Oase, St. Buurtwerk, St. Goede Doel de Bevelanden en anderen zijn aanwezig. Ook zijn er een aantal hulpverlenende organisaties aanwezig die graag vertellen over hun werkwijze. Denk hierbij aan het SVRZ, Allevo, Mantelzorgpunt en nog vele andere. 

Het volledige programma kunt u nalezen op: www.goesepolder.nlof kijk op de Facebookpagina van de Goese Polder

De Polderfair wordt gehouden op zaterdag 26 januari van 14:00-17:00 uur in wijkcentrum de Spinne aan de Joseph Lunslaan 7 in Goes.

———————————————————————————————————

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susannah Koppejan, SMWO-welzijn via 

0113-277111 of s.koppejan@smwo.nl